• Prijs: 399.500,00 €
 • KI: 1219 €
 • Oppervlakte: 5a38ca
 • Bouwjaar: 1996

Vrijstaande en instapklare woning te Gooik, gelegen in een mooie en rustige woonwijk. Volledig aangelegde tuin, garage en parkeerplaatsen op de oprit. De woning heeft 2 slaapkamers, met mogelijkheid tot het (eenvoudig) creëren van een derde slaapkamer. 

Op het gelijkvloers vindt u een mooie inkomhal, met toilet en doorgang naar de garage en living met open keuken. De keuken is volledig uitgerust met o.m. vaatwas, gasvuur, stoomoven en grote frigo. Vanuit de living hebt u mooi zicht en eenvoudige toegang tot de tuin via het grote schuifraam.

Op de bovenverdieping bevinden zich twee mooie slaapkamers (20m² en 15m²), moderne badkamer en een dressingruimte die desgewenst tot een derde slaapkamer kan worden omgevormd. De overloop is zeer praktisch ingericht met ingemaakte kasten, die de ruimte optimaal benutten.

De woning heeft een CV op aardgas.

 

Stedenbouw:

Goed gelegen in woongebied? Ja

Is er een verkavelingsvergunning van toepassing? Niet van toepassing

Is er een stedenbouwkundige vergunning? Ja

Is er voorkooprecht op het goed? Neen

Is er een dagvaarding? Neen

 

EPC:

EPC waarde: 277 kWh / m²

Certificaatnr.:

 

Watertoets:

 

 

Informatie nodig?

Ontvang onze nieuwsbrief

Schrijf u in en ontvang als eerste de nieuwe panden via e-mail!

  Verkopen?
  U wenst te verkopen in alle vertrouwen en veiligheid? Aan de beste voorwaarden in de kortst mogelijke tijd? Contacteer ons vandaag nog!
  Kosten?
  Als Immo Linea geen resultaat bereikt, worden u geen dossierkosten of andere kosten aangerekend!

© 2010 - 2019 Immo Linea - Ond. nummer: 0830.751.352 - Disclaimer - Website door Group 3 webdesign Denderleeuw, Aalst, Ninove
Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars (BIV), Luxemburgstraat 16B te 1000 Brussel, Onderworpen aan de deontologische code BIV