Diensten

Schatting

We verschaffen u een realistische schatting van uw vastgoed, op basis van onze marktkennis en enkele vaste gegevens. Op deze manier kent u de waardie van uw vastgoed en wat u kan verwachten wanneer u de verkoop Immo Linea toevertrouwt.

 

Juridisch advies

Om u maximaal bij te staan tijdens de (administratieve) afhandeling hebben wij een adviseur ter beschikking bij wie u terecht kan voor correct advies over uw vastgoed.

 

Publiciteit

Zodra de opdracht is ondertekend worden er foto's genomen en zetten we uw vastgoed op de belangrijkste publiciteitsmedia (print en internet).

 

Bezoeken op uw vastgoed

U kan ons een sleutel bezorgen indien u het pand niet meer bewoont of wanneer u veel weg bent. Of wij kunnen op afspraak langskomen met potentiële kopers. Overdag, 's avonds, in het weekend: steeds in samenspraak met u.

 

Verkoopcompromis

Na de potentiële kopers te hebben geselecteerd kunnen we het verkoopcompromis, in samenspraak met u en uw notaris, opmaken en uitwerken, conform de geldende wetten en regels.

 

 

Ontvang onze nieuwsbrief

Schrijf u in en ontvang als eerste de nieuwe panden via e-mail!

    Verkopen?
    U wenst te verkopen in alle vertrouwen en veiligheid? Aan de beste voorwaarden in de kortst mogelijke tijd? Contacteer ons vandaag nog!
    Kosten?
    Als Immo Linea geen resultaat bereikt, worden u geen dossierkosten of andere kosten aangerekend!

© 2010 - 2019 Immo Linea - Ond. nummer: 0830.751.352 - Disclaimer - Website door Group 3 webdesign Denderleeuw, Aalst, Ninove
Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars (BIV), Luxemburgstraat 16B te 1000 Brussel, Onderworpen aan de deontologische code BIV